Groepstrainingen

Flijmscherp richt zich bij alle concepten op kwaliteit. Dit houdt o.a. in, dat er zorgvuldig gewerkt wordt aan techniek en beheersing. Op basis daarvan worden de trainingen zodanig passend gemaakt, dat het voor iedereen mogelijk is, een reëel gesteld doel te behalen.

Er wordt gewerkt vanuit de visie, dat bij oefeningen vanuit het eigen lichaamsgewicht de kans op blessures minimaal is. Door de toepassing van o.a. de HIIT methode (High Intensity Interval Training) zullen de trainingen een waanzinnig effect hebben op je lichaam en geest. Daarnaast zijn geen twee trainingen hetzelfde. Je zult keer op keer verrast worden. Met Flijmscherp haal je expertise en creativiteit in huis.

Website 02

De voorwaarden die Flijmscherp stelt, zijn: inzet, doorzettingsvermogen en een realistisch doel. 

Flijmscherp is een echte Rotterdamse onderneming. Daarom worden alle groepstrainingen gegeven in en rondom Rotterdam, op plekken als de haven, het Kralingse Bos, Bergschenhoek, het strand van Hoek van Holland, of in het centrum van Rotterdam onder de noemer 'Urban Run'. Sinds oktober 2017 beschikt Flijmscherp zelfs over een eigen trainingslocatie genaamd 'de Tunnel'! Op deze geweldige locatie aan de Keileweg wordt elke maandag en donderdagavond getraind met de les 'OVERWERKEN'.